Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Calea Clujului 188, Oradea 410546, E-mail: ioanslavici188@yahoo.com, Tel: 0359465232

Asociaţia PROSLAVICI

ASOCIATIA PROSLAVICI ORADEA
ŞCOALA GIMNAZIALA ,, IOAN SLAVICI, ORADEA
Str. CALEA CLUJULUI, NR. 188
Tel/Fax: 0259 414174, 0359 465232                                                       
e-mail:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

DIRECŢIONAŢI 3,5% DIN IMPOZITUL DVS. CĂTRE COPIII
ŞCOLII GIMNAZIALE ,,IOAN SLAVICI,, ORADEA  !

ESTE UN DREPT CÂŞTIGAT DE ORICE CONTRIBUABIL – ACEASTĂ OPŢIUNE NU VĂ COSTĂ NIMIC !

Stimată Doamnă/ Stimate Domn,

 În ultimii ani şcoala noastră a devenit mai ambiţioasă şi mai determinată şi a demarat mai multe proiecte ce vizează îmbunătăţirea şi modernizarea mediului educaţional. Datorită restrângerilor bugetare, toate aceste proiecte sunt subfinanțate, iar Asociația PROSLAVICI a devenit un partener esențial pentru asigurarea fondurilor pentru proiecte. Vă solicităm să ne ajutaţi, dacă se poate, să transformăm în realitate cât mai multe dintre ele, direcţionând către unitatea noastră școlară 3,5% din impozitul pe venit plătit în fiecare an.

Această sumă nu se plăteşte din bugetul Dvs propriu – alocarea ei către noi nu va implica costuri suplimentare pentru Dvs. Aveţi dreptul, conform legislaţiei în vigoare, de a solicita statului alocarea unei sume, de până la 3,5% din banii care v-au fost reţinuţi deja ca impozit pe venit, către şcoala noastră. Nu este nevoie decât ca Dvs să solicitaţi aceasta! Direcţionând această sumă către ASOCIAŢIA  PROSLAVICI  a Şcolii Gimnaziale ,,Ioan Slavici,,Oradea,  veti ajuta la sprijinirea proiectelor derulate spre beneficiul copiilor din şcoala.

Ajutorul Dvs este foarte important pentru noi ! Orice sumă este binevenită, pic cu pic se strâng fondurile necesare. Toţi cei care pot contribui – părinţi, bunici, chiar şi alte rude, prieteni sau colegi ai dvs care nu au direcționat suma respectivă – ne pot fi de mare folos.

Procesul este extrem de simplu pentru Dvs. - trebuie doar să completaţi datele dumneavoastră personale în prima parte a formularului 230, să semnați și să datați formularul şi să-l trimiteţi la secretariatul școlii sau învăţătorului/dirigintelui, urmând ca  ASOCIAŢIA  PROSLAVICI să se ocupe cu depunerea la Administraţiile Financiare.

Pe această cerere/formular 230 sunt trecute deja datele care indică asociaţia ca beneficiar al sumei de 3,5% din impozitul plătit de Dvs. Nu este necesar să indicaţi suma care o direcţionaţi, această sumă va fi calculată automat de către cei de la finanţe în funcţie de impozitul pe venit plătit deja de Dvs. NU este necesar sa anexati alte documente fiscale.

 VĂ MULŢUMIM ŞI AŞTEPTĂM PROPUNERILE DVS. DE PROIECTE, IDEI ŞI SUGESTII!

MULŢUMIM tuturor celor ce ne-au sprijinit in anii anteriori,

directionand cei  3,5% din impozitul pe venit !

DECLARATIILE POT FI DEPUSE LA SECRETARIATUL SCOLII  SAU INVATATORULUI / DIRIGINTELUI PANA LA DATA DE 01.05.  A FIECARUI AN

Cerere.pdf

Formular 230.pdf